Cluj

Cluju’i fain, pauza de Bucuresti – si mai faina 🙂 Si pentru ca nu prea m’am omorat cu cititul, uitati cateva poze de pe acolo, mai ales din Gradina Botanica – ca dup’aia s’au terminat bateriile la aparat 😛 A, si sa va uitati la Das Leben der Anderen – I’m not big on European cinema, dar filmu’ asta chiar mi’a placut mult 😀

Advertisements

~ by ameer on August 5, 2008.

7 Responses to “Cluj”

  1. Este si in topul meu de filme europene:)dc vrei sa vezi un film asemanator ca tema – The Conversation(1974) regizat de Coppola

  2. @ana: Mersi de sugestie, chiar o sa’l caut 🙂

  3. Daca mai esti la Cluj, iti recomand un Long Island Ice Tea sau o cafea la Coffice, pe Eroilor. Daca ajungi pe acolo astept sa-mi spui cum ti s-a parut.
    Oricum Clujul e, cel putin pentru mine, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. In Gradina Botanica pierd notiunea timpului ori de cate ori ajung acolo.

  4. Mmm…nu mai sunt 😦 Dar sper sa ma intorc – si o sa ajung si la Long Island’ul ala (coincidentally, e una din bauturile mele preferate si il incerc cam peste tot pe unde merg 😛 )

  5. Asta e! Trebuia sa scriu mai mult despre Long Island Ice Tea si atunci nu-ti “scapa”. Lasa ca e bine si sa ai la ce sa te intorci!

  6. Fain Clujul. Faine si pozele 🙂

  7. @ D: wow, high praise, thank you ;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: